Vetovyöt ja -liinat

MUSHER VYÖ

   

Musher vyö on varsinkin valjakko urheiluun tarkoitettu vyö johon saa tarvikkeita roikkumaan jäykistetyistä kangas lenkeistä ja metallisista D-lenkeistä. Vyö soveltuu myös muuhun retkeilyy ja luonnossa liikkumiseen koiran kanssa. Vyössä on järeä turvalukko joka kestää äkkinäiset vedon vaihtelut myös reen kyydistä tipahtaessa.
 

Koko S. Pehmustetun osan pituus 60cm, leveys keskeltä takaa 15cm ja paksuus 1cm. Kaksi jäykistettyä isoa lenkkiä, neljä, D-lenkkiä, keskellä takana isompi D-lenkkiä esim hinaukseen, edessä D-lenkki itsensä kiinnittämistä varten rekee tai muuhun koiran vedättämiseen. Turvalukko ja heijastinnauha. Maksimi vyön pituus 115cm.
Hinta 55€.
 

Koko M. Pehmustetun osan pituus 70cm, leveys keskeltä takaa 18cm ja 1cm paksuinen pehmuste. Neljä jäykistettyä isoa lenkkiä, neljä D-lenkkiä, keskellä takana isompi D-lenkki (esim hinaukseen), edessä D-lenkki josta voi kiinnittää itsensä rekee tai josta voi vedättää koiraa muuten. Vyössä turvalukko ja heijastinnauha. Maksimi vyön pituus 125cm.
Hinta 58€.
 

Koko L. Pehmustetun osan pituus 80cm, leveys keskeltä takaa 18cm ja 1cm paksuinen pehmuste. Neljä jäykistettyä isoa lenkkiä, neljä D-lenkkiä, keskellä takana isompi D-lenkki (esim hinaukseen), edessä D-lenkki josta voi kiinnittää itsensä rekee tai josta voi vedättää koiraa muuten. Vyössä turvalukko ja heijastinnauha. Maksimi vyön pituus 140cm.
Hinta 61€.

HUOM! -Vyöt saatavana myös irrotettavilla jalka lenkeillä. Hinta silloin kussakin koossa +4€.

- Saatavana myös pienempänä kokona tarpeen mukaa.
Perus vetovyö

Vetovyö on 15cm levyinen keskeltä takaa ja pehmusteena on 0,7cm paksuinen umpisolumuovi. Umpinainen vetolenkki. Materiaalit eivät ime vettä. Pistolukko kiinnitys. Heijastin selkäpuolella.

Suositus: Vetovyöhön kiinnitettävien koirien yhteispaino max. 20kg

Väri: musta

Kaksi kokoa:

1. Säätövara min. 72cm – max. 95cm, pehmuste osan pituus 50cm.
2. Säätövara min. 83cm – max. 120cm, pehmuste osan pituus 60cm.

Hinta: 25€

Tilaa

Vetovyö kahdella vetopisteellä
  ‚Äč
Vetovyö on 15 cm levyinen keskeltä takaa ja pehmusteena on 0,7cm paksuinen umpisolumuovi. Umpinainen vetolenkki. Materiaalit eivät ime vettä. Veto tulee sivuilta säädettävillä hihnoilla, joissa on metalliset t-soljet. Erillinen vyötärön ympäryksen säätö pistolukolla. Heijastin selkäpuolella.

Väri: musta

Kaksi kokoa:

1. Säätövara min. 72cm –max. 95cm, pehmuste osan pituus 50cm.
2. Säätövara min. 83cm – max. 120cm, pehmuste osan pituus 60cm.

Hinta: 30€

Tilaa

Joustoliina / tuotetta uudistettu

Materiaalina 2,5cm levyinen nylonnauha ja kumipunos-osuus joka on varmistettu nylonnauhalla ja päällystetty likaa ja vettä hylkivällä kankaalla. Päissä keskikokoiset 6,5cm pitkät B.G.B-lukot. Heijastimet molemmin puolin. Jousto-osan pituus venymättä 50cm.

Kaksi pituutta:
- 1,60m (hyvä pituus kävelyyn)
- 2,40m (sopiva esim. hiihtoon tai pyöräilyyn)

Jäykkyydet:
- alle 30kg koirat
- yli 30kg koirat

Hinnat:
- pituus 1,60m, jäykkyys alle 30kg / 20€
- pituus 2,40m, jäykkyys alle 30kg / 20€
- pituus 1,60m, jäykkyys yli 30kg / 20€
- pituus 2,40m, jäykkyys yli 30kg / 20€

(huom. tuotteen saa myös ilman jousto-pään B.G.B-lukkoa jolloin se on sallittu käytettäväksi koukkumallisiin kisa vöihin)

Tilaa